Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 306g55kcal1.7g7.6g1.2g2.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g417g708kcal83.3g0g41.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 167g294kcal3.1g5.2g28.3g0g
Emmental juustoraaste valio83g325kcal24.2g0g25g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)278g111kcal3.1g20g1.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2986kcal230.8g65.6g195.2g12g
Valittu annoskoko1250g1493kcal115.4g32.8g97.6g6g
Annoskoko puolitettuna625g747kcal57.7g16.4g48.8g3g
Arvot/100g100g119kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768