Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g580g3256kcal56.3g185.7g237.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g223g759kcal4.5g6.7g78.1g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g446g2679kcal93.8g30.8g245.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g13387kcal309.2g446.4g1123g0g
Valittu annoskoko1250g6693kcal154.6g223.2g561.5g0g
Annoskoko puolitettuna625g3347kcal77.3g111.6g280.8g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104