Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen545g140kcal4.9g25.1g2.2g10.9g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti179g502kcal6.1g10g48.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha359g596kcal68.2g0g35.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 144g325kcal23g0.7g25.8g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio23g62kcal6.4g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3250kcal217.2g71.6g232.4g21.8g
Valittu annoskoko1250g1625kcal108.6g35.8g116.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g812kcal54.3g17.9g58.1g5.5g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317