Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi211g951kcal13.7g126.8g44.4g6.6g
Voi 106g767kcal1.3g0.4g85.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl282g958kcal5.6g8.5g98.6g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g564g958kcal40.6g90.2g47.9g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.8g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Liivate 11g39kcal9.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7622kcal141.8g519.4g553.6g13.2g
Valittu annoskoko1250g3811kcal70.9g259.7g276.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna625g1906kcal35.5g129.9g138.4g3.3g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626