Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g568g681kcal85.1g39.7g17g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g276g182kcal41.4g0g1.9g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g307g491kcal6.4g11.7g46g0g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Oivariini, 60 (100g)23g127kcal0.2g0.2g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3007kcal268.2g110.6g157.8g2.6g
Valittu annoskoko1250g1504kcal134.1g55.3g78.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna625g752kcal67.1g27.7g39.5g0.7g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179