Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g41g164kcal0g40.6g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g100g903kcal0g0g100.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen37g263kcal0g0g29.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 55g69kcal6g0.1g4.9g0g
Grahamjauho 100g329kcal10.6g60.9g2.2g9.9g
Neljänviljanhiutale 27g90kcal2.8g15.9g1g3.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g115g471kcal3.4g103.4g4.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 410g109kcal13.5g12.7g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g91g511kcal5.9g52g3.6g0g
Raparperi 274g92kcal1.9g15g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6000kcal88.2g601.2g292.2g33.6g
Valittu annoskoko1250g3000kcal44.1g300.6g146.1g16.8g
Annoskoko puolitettuna625g1500kcal22.1g150.3g73.1g8.4g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044