Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 106g767kcal1.3g0.4g85.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 106g363kcal10.8g74g1.3g3.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste53g190kcal15.3g0.9g14.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)211g581kcal33.8g2.1g48.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g159g22kcal3g0.6g0.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 106g37kcal4.8g2g0.3g2.6g
Kananmuna kuoreton 116g166kcal14.5g0.3g11.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 211g96kcal6.3g10.1g3.2g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste106g380kcal30.6g1.8g29.6g0g
Basilika, tuore 14g3.7kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 32g63kcal0.4g0.6g6.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5337kcal242.4g185.8g405.6g15.8g
Valittu annoskoko1250g2668kcal121.2g92.9g202.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna625g1334kcal60.6g46.5g101.4g4g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100