Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 682g201kcal3.8g36.2g1.4g13g
Atria sika-nauta jauheliha 23%341g921kcal58g0g78.5g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g5.5g20kcal0.7g3.4g0.4g0g
Mustapippuri 2.7g7.6kcal0.3g1g0.1g0.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g61g553kcal0g0g61.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3513kcal131.8g99.8g284.4g32.6g
Valittu annoskoko1250g1757kcal65.9g49.9g142.2g16.3g
Annoskoko puolitettuna625g878kcal33g25g71.1g8.2g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650