Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka26g21kcal0.9g4.9g0.3g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g136g47kcal1.4g9.2g0.7g1.9g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g183g64kcal1.8g11.9g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 15g136kcal0g0g15.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 128g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Kiinankaali 311g62kcal4.9g7g0.9g2.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)11g11kcal0.8g1.9g0.1g0.2g
Vesi366g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g770kcal22g84.6g37.8g15.6g
Valittu annoskoko1250g385kcal11g42.3g18.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna625g193kcal5.5g21.2g9.5g3.9g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929