Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu469g192kcal0.9g44.1g0.5g8.4g
Raparperi 313g105kcal2.2g17.2g0.3g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g391g1523kcal0g382.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3642kcal6.2g888.2g1.6g25.6g
Valittu annoskoko1250g1821kcal3.1g444.1g0.8g12.8g
Annoskoko puolitettuna625g911kcal1.6g222.1g0.4g6.4g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970