Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 88g287kcal9.2g53.2g1.9g8.7g
Vehnäjauho, sunnuntai259g906kcal31.1g183.7g5.4g7.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)159g589kcal22.3g87.6g12.7g17.5g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 135g549kcal0g135.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g382g321kcal4.2g69.9g1.5g6.9g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g159g1178kcal0g0g130.6g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7718kcal135.2g1071.2g304.2g82g
Valittu annoskoko1250g3859kcal67.6g535.6g152.1g41g
Annoskoko puolitettuna625g1929kcal33.8g267.8g76.1g20.5g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099