JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g795g238kcal7.9g47.7g1.6g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g318g286kcal15.9g47.7g3.2g1.3g
Valkosipuli 50g55kcal4g8.2g0.3g1.1g
Basilika, tuore 13g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g13g17kcal0.4g2.8g0.8g1.9g
Timjami 13g37kcal1.2g3.6g1g4.9g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.6g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1547kcal60.2g285.6g14.2g20.2g
Valittu annoskoko1250g774kcal30.1g142.8g7.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g387kcal15.1g71.4g3.6g5.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382