Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 291g220kcal5.4g44.8g0.6g2.9g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper174g279kcal19.2g22.7g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)174g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Punajuuri 174g67kcal1.7g12g0.3g4.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 145g49kcal0.9g8.2g0.3g3.8g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g291g605kcal8.7g18g55.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2533kcal76.4g228.2g137.8g28.2g
Valittu annoskoko1250g1267kcal38.2g114.1g68.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna625g633kcal19.1g57.1g34.5g7.1g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492