Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 517g199kcal5.2g35.7g1g12.9g
Peruna, keskikokoinen 60g86g52kcal1.3g11.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 144g461kcal38.5g0g34.4g0g
Riisi, keitetty, suolaa 216g295kcal5.2g65.2g0.6g2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g144g359kcal27.3g0g31.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g144g172kcal4.9g5.2g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3075kcal164.8g234.6g164.2g31.4g
Valittu annoskoko1250g1538kcal82.4g117.3g82.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna625g769kcal41.2g58.7g41.1g7.9g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059