Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas131g366kcal24.8g0g28.7g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g108kcal3.2g21.9g0.4g1.1g
Vesi627g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g32kcal1g0.8g2.6g0g
Ruokakerma Valio 5%209g125kcal2.5g5.9g10.5g0g
Poronliha 157g200kcal33.8g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2144kcal132.8g62.4g149.8g4g
Valittu annoskoko1250g1072kcal66.4g31.2g74.9g2g
Annoskoko puolitettuna625g536kcal33.2g15.6g37.5g1g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283