Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 631g100kcal4.7g12.6g0.6g12.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g189g38kcal1.1g7.2g0.6g2.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g126g34kcal1.6g6.1g0.3g2.1g
Nokkonen 25g11kcal1.5g0.3g0.2g1g
Oliiviöljy 19g168kcal0g0g18.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.3g16kcal0.8g0.8g1.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g126g22kcal2g3.4g0g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g778kcal23.4g60.8g43.4g40.2g
Valittu annoskoko1250g389kcal11.7g30.4g21.7g20.1g
Annoskoko puolitettuna625g195kcal5.9g15.2g10.9g10.1g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738