Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 15g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g19g155kcal0g0g17.2g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g634g209kcal9.5g30.4g2.5g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g240g264kcal62.3g0g2.4g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g343g582kcal26.4g17.8g44.5g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2453kcal198.8g101.4g133.4g19.8g
Valittu annoskoko1250g1227kcal99.4g50.7g66.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna625g613kcal49.7g25.4g33.4g5g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985