Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g796g1513kcal143.4g0g103.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi379g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g4.2g10kcal0.3g0.4g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g5.7g22kcal0.1g5.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.6g6.2kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3236kcal292.8g40g209.6g2.6g
Valittu annoskoko1250g1618kcal146.4g20g104.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna625g809kcal73.2g10g52.4g0.7g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215