Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 170g49kcal1.7g7.8g0.5g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Purjosipuli 52g12kcal0.9g1.3g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g78g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g78g11kcal0.8g2.3g0g0g
Vesi522g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 120g20kcal2.5g0.2g0.4g2.9g
Pekoni rasvainen 73g275kcal8.8g0g27g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1178kcal52.8g56g79.6g20.8g
Valittu annoskoko1250g589kcal26.4g28g39.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna625g295kcal13.2g14g19.9g5.2g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208