Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 590g174kcal3.3g31.3g1.2g11.2g
Vesi295g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras118g378kcal16.3g68.5g3.8g9.7g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g177g177kcal15.9g24.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1501kcal73.4g257g10.6g44.2g
Valittu annoskoko1250g751kcal36.7g128.5g5.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna625g375kcal18.4g64.3g2.7g11.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374