TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen221g308kcal42g0g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Chili, vihreä, tuore 11g5kcal0.2g0.9g0g0.2g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g111g166kcal17.7g4.4g8.8g0g
Paprikajauhe 5.5g18kcal0.8g1g0.7g2.1g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 830g150kcal4.6g20.7g3.3g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1615kcal132g59.4g90g18g
Valittu annoskoko1250g808kcal66g29.7g45g9g
Annoskoko puolitettuna625g404kcal33g14.9g22.5g4.5g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546