Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g176g580kcal19.3g114.2g3.5g10.5g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g248g208kcal2.7g45.4g1g4.5g
Omena, keskikokoinen 200g413g141kcal0.8g29.3g1.2g7.4g
Marja keskiarvo 413g198kcal3g29.8g2.1g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2253kcal51.6g437.4g15.6g73.8g
Valittu annoskoko1250g1127kcal25.8g218.7g7.8g36.9g
Annoskoko puolitettuna625g563kcal12.9g109.4g3.9g18.5g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483