Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 162g554kcal16.5g113.1g1.9g5.7g
Ruokasooda 5g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise99g278kcal3.5g2.5g27.8g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 99g86kcal3.1g4.4g6g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)75g164kcal9.8g0.4g13.9g0g
Kevytkerma298g358kcal9.5g13.4g29.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha199g330kcal37.8g0g19.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Arkijuusto, Valio [330kcal]50g164kcal13.4g0g11.9g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 15g79kcal0g0.1g8.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 174g31kcal1g4.3g0.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4131kcal190g285.2g241.8g17.6g
Valittu annoskoko1250g2065kcal95g142.6g120.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna625g1033kcal47.5g71.3g60.5g4.4g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734