Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 136g302kcal23.9g0g23.2g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi852g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali136g29kcal1.6g4.6g0.3g2.9g
Paprika keltainen 58g18kcal0.5g3g0.1g1.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka31g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 3.8g11kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Maustepippuri, annos 1g3.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g856kcal54.8g19.8g61.4g10.6g
Valittu annoskoko1250g428kcal27.4g9.9g30.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g214kcal13.7g5g15.4g2.7g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532