Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka208g291kcal47.8g0g10.4g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 83g104kcal17.5g0g3.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g249g60kcal4.5g7.5g1.2g4.7g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss37g143kcal4.4g17.6g6.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g43kcal2.2g2g3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g166g141kcal2.3g7.3g11.6g0.5g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g42g42kcal1.2g1g22.4g0g
Voi 33g241kcal0.4g0.1g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2129kcal160.6g71g171g10.6g
Valittu annoskoko1250g1065kcal80.3g35.5g85.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g532kcal40.2g17.8g42.8g2.7g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653