Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1014g243kcal12.2g34.5g2g21.3g
Voi, 1 tl, 5 g169g1233kcal1.7g1.7g135.1g0g
Hunaja 68g223kcal0.3g54.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3399kcal28.4g181.6g274.2g42.6g
Valittu annoskoko1250g1700kcal14.2g90.8g137.1g21.3g
Annoskoko puolitettuna625g850kcal7.1g45.4g68.6g10.7g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357