Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 522g126kcal9.4g11.5g1.6g12g
Vesi564g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 59g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 13g115kcal0g0g13g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto41g114kcal7.7g0g9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g43g119kcal8.1g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1004kcal53.4g31.8g66.4g26.4g
Valittu annoskoko1250g502kcal26.7g15.9g33.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g251kcal13.4g8g16.6g6.6g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532