Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore711g199kcal4.3g39.8g1.4g17.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g95g265kcal18g0g20.9g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g178g69kcal5.9g5.5g2.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%178g284kcal4.8g4.8g26.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu83g105kcal9.1g0.2g7.5g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1845kcal84.2g100.6g118.4g35.6g
Valittu annoskoko1250g923kcal42.1g50.3g59.2g17.8g
Annoskoko puolitettuna625g461kcal21.1g25.2g29.6g8.9g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727