Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g524g891kcal104.8g0g52.4g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g262g66kcal3.9g11.8g0.8g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g262g113kcal6.3g16.2g0.8g4.5g
Pirkka kermajuusto 17%42g122kcal13g0.7g7.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)157g110kcal18.9g5.5g1.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2649kcal293.8g68.4g130.6g9g
Valittu annoskoko1250g1325kcal146.9g34.2g65.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna625g662kcal73.5g17.1g32.7g2.3g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936