Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen181g47kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Paprika keltainen 181g55kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Sipuli (käsittelemätön)495g134kcal6.4g23.7g1g8.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)340g68kcal2g11.9g1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g40g359kcal0g0g39.9g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1354kcal24.6g110.2g86.4g34g
Valittu annoskoko1250g677kcal12.3g55.1g43.2g17g
Annoskoko puolitettuna625g339kcal6.2g27.6g21.6g8.5g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174