Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai231g855kcal11.6g74g57.8g4.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha289g480kcal54.9g0g28.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)87g23kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g231g47kcal1.4g8.8g0.7g3.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%58g162kcal16.8g1.4g9.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 173g31kcal1g4.3g0.7g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g173g35kcal1g6.6g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3404kcal175.6g198.6g212.8g25.8g
Valittu annoskoko1250g1702kcal87.8g99.3g106.4g12.9g
Annoskoko puolitettuna625g851kcal43.9g49.7g53.2g6.5g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249