ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu93g26kcal0.6g4.9g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)139g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi371g504kcal76g0g22.2g0g
Amerikan pekoni 1viipale79g252kcal9.5g0g23.6g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g70g6.9kcal1.3g0.2g0.2g0g
Maizena maissitärkkelys8.3g29kcal0.1g7.3g0g0g
Voi 4.6g34kcal0.1g0g3.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g371g222kcal5.6g48.2g0.4g3.3g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g116g169kcal4.2g38.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2561kcal198.4g210.8g101.6g12.6g
Valittu annoskoko1250g1281kcal99.2g105.4g50.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna625g640kcal49.6g52.7g25.4g3.2g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399