Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 55g17kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 398g140kcal18.4g7.8g1.2g9.9g
Aura Gold homejuusto, Valio100g338kcal19.9g0g28.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%111g133kcal3.2g5g11.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g11g28kcal0.6g2.4g1.7g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g17g19kcal0.1g3.8g0g0g
Vesi553g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.2kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1369kcal86.8g46.4g86g23g
Valittu annoskoko1250g684kcal43.4g23.2g43g11.5g
Annoskoko puolitettuna625g342kcal21.7g11.6g21.5g5.8g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675