Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 435g330kcal69.7g0g5.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g408g489kcal13.5g15.1g40.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g109g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)299g738kcal27.2g131.5g4.8g29.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3174kcal223.6g303.6g102.2g63.4g
Valittu annoskoko1250g1587kcal111.8g151.8g51.1g31.7g
Annoskoko puolitettuna625g794kcal55.9g75.9g25.6g15.9g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858