Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g227g794kcal29.5g143g7.5g20.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 319g607kcal63.7g1.1g38.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 199g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti40g112kcal1.4g2.2g10.7g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)52g65kcal1.7g1.9g5.2g0g
Tomaattimurska 319g94kcal1.8g16.9g0.6g6.1g
Oliiviöljy 8g70kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3602kcal200.6g348.6g143.8g58.4g
Valittu annoskoko1250g1801kcal100.3g174.3g71.9g29.2g
Annoskoko puolitettuna625g900kcal50.2g87.2g36g14.6g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124