Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g319g431kcal54.3g1.6g23g0g
Voi, 1 tl, 5 g29g210kcal0.3g0.3g23g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g134g470kcal9.5g107.3g0.9g0g
Vesi383g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7g20kcal0.7g1.3g1.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow128g102kcal5.4g16.6g1.1g4g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g128g434kcal2.6g3.8g44.7g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g16g4kcal0.1g1.4g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g6.4g21kcal0.6g3.2g0.6g0.6g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3387kcal147.2g271.6g189.2g9.6g
Valittu annoskoko1250g1693kcal73.6g135.8g94.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g847kcal36.8g67.9g47.3g2.4g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524