Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 133g171kcal27.6g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.6g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g130g44kcal1.8g7.8g0.6g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g6.6g9kcal0.1g2.1g0g0g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g67g11kcal0.3g1.7g0.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 332g210kcal10g16g11.6g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g14g0.2g0.7g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g70g77kcal2.1g4.5g5.6g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g12g35kcal2.9g0.3g2.6g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss33g103kcal8g0.3g7.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras83g291kcal10.8g58.2g1.2g2.5g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2499g2262kcal134g224.4g88.8g12g
Valittu annoskoko1250g1131kcal67g112.2g44.4g6g
Annoskoko puolitettuna625g565kcal33.5g56.1g22.2g3g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155