ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g1188g2436kcal213.9g0g178.3g0g
Fariinisokeri35g143kcal0g35.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g26g85kcal0.3g20.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5327kcal428.4g111.6g356.6g0g
Valittu annoskoko1250g2664kcal214.2g55.8g178.3g0g
Annoskoko puolitettuna625g1332kcal107.1g27.9g89.2g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307