Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g352g229kcal6g42.3g0g0g
Vesi470g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 235g149kcal7g11.3g8.2g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g141g141kcal26.8g0g3.1g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g47g79kcal1.2g2.7g7g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4.7g10kcal0.8g0.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1215kcal83.6g114.2g37.4g0g
Valittu annoskoko1250g608kcal41.8g57.1g18.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g304kcal20.9g28.6g9.4g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653