Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g524g147kcal3.1g31.2g1g13.1g
Kesäkurpitsa368g63kcal1.5g9.2g2.2g2.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha248g412kcal47.2g0g24.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.5g50kcal0g0g5.5g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 4.6g14kcal0g3.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi92g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1371kcal103.6g87.6g67g31.4g
Valittu annoskoko1250g685kcal51.8g43.8g33.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna625g343kcal25.9g21.9g16.8g7.9g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515