Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g941g894kcal75.3g131.8g6.6g75.3g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy 92g809kcal0g0g91.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g26g5.2kcal0g1.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka79g64kcal2.7g14.9g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3641kcal161.8g312.4g198.4g156.2g
Valittu annoskoko1250g1821kcal80.9g156.2g99.2g78.1g
Annoskoko puolitettuna625g910kcal40.5g78.1g49.6g39.1g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678