Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g183g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Paprika punainen 366g107kcal3.4g16.5g1.5g7g
Lehtikaali 229g91kcal7.9g9.3g1.4g4.6g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g366g989kcal65.9g7.3g76.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 92g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)14g2.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2479kcal159.2g85.6g160.4g29.4g
Valittu annoskoko1250g1240kcal79.6g42.8g80.2g14.7g
Annoskoko puolitettuna625g620kcal39.8g21.4g40.1g7.4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230