Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala429g1098kcal39.9g197.4g6.9g42.9g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio196g568kcal66.6g0g33.3g0g
Tonnikala vedessä 297g310kcal66.6g0g4.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki212g170kcal27.5g4.2g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 117g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4584kcal426.8g403.8g118.6g85.8g
Valittu annoskoko1250g2292kcal213.4g201.9g59.3g42.9g
Annoskoko puolitettuna625g1146kcal106.7g101g29.7g21.5g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375