Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli 301g91kcal3.8g14.5g0.6g5.1g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g301g72kcal3.6g13g0.6g0g
Juustodippi, Pirkka 300g226g294kcal7g3.8g27.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha301g500kcal57.2g0g30.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras90g316kcal11.7g63.3g1.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2612kcal171.4g199g121.4g16.8g
Valittu annoskoko1250g1306kcal85.7g99.5g60.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna625g653kcal42.9g49.8g30.4g4.2g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265