Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa161g43kcal1g8.5g0.3g4g
Peruna (vanha, kuorittu)322g264kcal5.8g56.6g0.3g3.2g
Paprika, punainen241g62kcal2.2g11.1g1g4.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)161g44kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Jauheliha, sika-nauta 322g712kcal56.3g0g54.7g0g
Heinz ketsuppi40g41kcal0.4g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2340kcal136.2g188.4g113.2g29.6g
Valittu annoskoko1250g1170kcal68.1g94.2g56.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna625g585kcal34.1g47.1g28.3g7.4g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926