Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 63g254kcal0g62.6g0g0g
Viinietikka balsami131g46kcal0g1.3g0g0g
Rypsiöljy rainbow261g2349kcal0g0g261g0g
Silakkafilee 783g1125kcal125.3g0g69.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7547kcal250.6g127.8g661.4g0g
Valittu annoskoko1250g3774kcal125.3g63.9g330.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g1887kcal62.7g32g165.4g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794