Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 23g92kcal0g22.5g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala113g361kcal16.9g66.6g2.9g11.3g
Maitojuoma, profeel, valio377g75kcal12.4g6.8g0g5.6g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 113g48kcal11.1g0.5g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 113g157kcal14.1g0.3g11.1g0g
Oliiviöljy 28g250kcal0g0g28.2g0g
Ruokasuola jodioitu 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g471g306kcal51.8g19.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2637kcal212.6g248g87.4g33.8g
Valittu annoskoko1250g1319kcal106.3g124g43.7g16.9g
Annoskoko puolitettuna625g659kcal53.2g62g21.9g8.5g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040