RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 307g438kcal38.4g0.9g31.5g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g244g781kcal0g7.3g92.7g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)83g265kcal9.1g52.2g2.3g10g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g361g1209kcal49.8g231.4g8.3g21.7g
Raparperi 195g66kcal1.3g10.7g0.2g2.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g38kcal1.3g7.3g0.9g3.4g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g89kcal0.9g19.4g0.9g0g
Hermesetas-jauhe11g32kcal0.1g6.1g0g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5878kcal203g679.8g273.6g84.6g
Valittu annoskoko1250g2939kcal101.5g339.9g136.8g42.3g
Annoskoko puolitettuna625g1470kcal50.8g170g68.4g21.2g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435