Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus60g210kcal8.4g0.3g19.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa279g362kcal50.2g3.6g15.3g0g
Valio fraiche 5%86g77kcal3.4g6.5g4.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)172g283kcal5.1g6.9g25.7g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)43g112kcal13.3g0g6.4g0g
Ketsuppi, Felix32g29kcal0.3g6.8g0.2g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)579g757kcal69.5g428.4g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3660kcal300.4g905g153.8g0g
Valittu annoskoko1250g1830kcal150.2g452.5g76.9g0g
Annoskoko puolitettuna625g915kcal75.1g226.3g38.5g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821