Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g385g362kcal1.9g84.6g1.9g0g
Rypsiöljy 23g200kcal0g0g22.6g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.9g0.5g3.8g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g453g588kcal95g0g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2508kcal206.4g204.4g86.6g8.8g
Valittu annoskoko1250g1254kcal103.2g102.2g43.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g627kcal51.6g51.1g21.7g2.2g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451